fbpx

Ondernemen – wat is jouw missie?

Antal - Business Boostcamp

Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn.

Administratie, financiën, planning, strategie, marketing, social media, verkopen, wet- en regelgeving en nog veel meer. Daardoor ben je vaak veel tijd kwijt met onderwerpen en activiteiten die niets met jouw “core business” te maken hebben. Hoeveel uur kom jij toe aan waar je het eigenlijk allemaal voor doet?

Ik heb gemerkt dat veel van mijn klanten graag meer tijd zouden willen besteden aan hun echte vakgebied, dat waar ze hun onderneming ooit voor begonnen zijn. De reden dat ze er onvoldoende aan toe komen heeft deels te maken met dat je als ondernemer een duizendpoot moet zijn en veel verschillende activiteiten zelf oppakt.

De tweede reden is dat daarbij is kennis en ervaring essentieel is, anders loont het de tijd en moeite die je er in investeert niet. En daar gaat het vaak mis.

Doordat we het altijd druk hebben, komen we niet meer toe aan het opdoen van nieuwe kennis en ervaring. De kans om slimmer, efficiënter en leuker te ondernemen wordt daarmee gemist. Hoe herkenbaar is dit voor jou?

Met Business Boostcamp is mijn missie om ondernemers een platform te bieden om op een effectieve en efficiënte manier kennis en ervaring op te kunnen doen. Flexibel, laagdrempelig en (deels) samen met andere ondernemers, zodat je inzichten en ervaringen kunt delen. Zo kunnen we allemaal groeien en er beter van worden.

Meer uit jezelf en uit je bedrijf halen?

error: .